top of page

Acerca de

Fästpunkt 1

Ångermanlands Golfförbund

 

Ångermanlands Golfförbund vill utveckla golfen tillsammans med klubbarna för att skapa en attraktiv och långsiktig hållbar verksamhet. Vi samlar de fem klubbarna med totalt ca 4.500 medlemmar och arbetar på deras uppdrag. Distriktet är även en länk till Svenska Golfförbundet SGF.

Ångermanlandsgolfen - vi växer tillsammans med glädje och engagemang för alla.

 

En viktig prioritering är att stötta klubbarna i deras arbete att behålla, rekrytera och ta hand om nya medlemmar. Hela golfsverige lever med att många börjar spela golf, men de stannar inte i sporten. Det kan finnas många anledningar till det men tillsammans vill vi hitta bättre sätt att ta hand om de nya. Under 2022 kommer en studieresa att göras tillsammans med representanter från klubbarna, ett erfarenhetsutbyte som kan bli riktigt spännande!

 

För att det ska kunna finnas en topp måste det finnas en bredd, det är en gammal sanning. Vi vill gärna se fler riktigt duktiga unga golfare, och därför kommer en gammal favorit tillbaka; MNJ. Mellannorrländska Juniorserien. Ångermanland, Medelpad och Jämtland/Härjedalen jobbar tillsammans för alla spelare som är 10-21 år. Vi ser fram emot en rolig golfsommar med unga lirare, tre deltävlingar; på Härnösand, Östersund-Frösö samt Öjestrand. Läs mer under junior.

 

På klubbarna jobbas det hårt med allt från träning till ekonomi till att hålla gräset i bästa tänkbara trim. Genom att samla nyckelpersoner från klubbarna tillsammans med klubbrådgivare, bankonsulent m fl ges tillfälle till inspiration och erfarenhetsutbyte.

+46706415355
facebook-logo-png-11536001821gaiphvfusa-removebg-preview.png
sgf_1-removebg-preview.png
bottom of page